Gereserveerde capaciteit

U hebt bij ons de mogelijkheid om een gehele productie unit in z’n geheel voor u zelf af te huren. Deze unit wordt dan specifiek voor u ingericht en er wordt alleen in gewerkt aan uw product. Dit systeem van een “gereserveerde unit” heeft als voordeel dat de schoonmaakkosten, die bij gebruik door meerdere klanten ontstaan vervallen. Maar er is meer!

Met een verwerkingscontract voor maandelijkse minimum hoeveelheden en een opzegtermijn van 12 maanden krijgt u van ons de meest gunstigste prijzen. In de praktijk betekent dit dat er per jaar 1.000 – 5.000 ton voor u verwerkt gaan worden of 100 – 400 T per maand. Deze dienstverlening die zowel voor de poederverwerking diensten als ook voor de granulering diensten geldt noemen wij ourgranulefactory. Zie voor verder informatie www.ourgranulefactory.com

Dit concept is specifiek gericht op dit soort hoeveelheden en speelt in op de behoefte aan een alles omvattende dienstverlening. Wij werken als partners met u samen en richten de apparatuur specifiek in naar u wensen. Indien nodig kopen we in samenwerking met u nieuwe apparatuur en werken nauw samen met u om het juiste prijs niveau vor uw firma te bereiken.