Honderden | Duizenden tonnen

Er is geen loonproducent die zo goed op uw wensen kan inspelen als Custom Powders. Geen ander bied een zo brede range aan verwerkingsprocessen en kan een zo belangrijk onderdeel van uw producten ontwikkelingsproces worden. En dat alles natuurlijk op het hoogste kwaliteitsniveau.

Op het moment dat u genoodzaakt bent om bijvoorbeeld een 9 maanden durende campagne op te starten of indien u per kwartaal een aantal honderden tonnen verwerkt wilt hebben, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Dit is precies wat Custom Powders u kan bieden en waar we goed in zijn. Onze meest trouwe klant heeft 14 jaar lang van onze diensten gebruikt gemaakt voordat hij besloot de productie zelf in huis te nemen. Nog altijd komt hij voor een aantal andere producten graag bij ons terug.

Veel klanten worden aangenaam verrast door de snelheid waarmee we op hun dringende behoeften aan productie capaciteit weten in te spelen als ook door de flexibiliteit die we tonen bij het opstellen/aanpassen van onze apparatuur aan hun specifieke behoeften.

Minstens een of twee keer per jaar krijgen wij te maken met noodgevallen waardoor het noodzakelijk wordt dat we snel en adequaat kunnen reageren op plotselinge behoeftes van onze klanten. Na een brand moet er zo snel mogelijk weer product geproduceerd worden om aan de blijvende vraag te kunnen blijven voldoen. Om die reden hebben we onze units modulair opgebouwd en zodanig ingericht dat we de apparatuur gemakkelijk kunnen uitwisselen en in staat zijn om veel verschillende soorten producten te verwerken. Per unit kunnen we verschillende processen inpassen. Indien noodzakelijk kunnen we daardoor relatief gemakkelijk een unit specifiek naar de wensen van onze klanten inrichten.

Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft.